CONSTRUcTX

CSARNOKÉPÍTÉS FELSŐFOKON

l

Tervezés

A leendő beruházás egyik, ha nem a legfontosabb része a tervezési szakasz. Hitvallásunk szerint legoptimálisabb az, ha már az ötlet megszületésétől kezdve a területen leginkább jártas tervező kerül megbízásra, maximális támogatást nyújtva ezzel az igények megfogalmazásához és az azokhoz kapcsolódó műszaki tartalomhoz, tájékoztatva az Ügyfelet a beruházás várható költségeiről, segítve ezzel a megfelelő döntés meghozatalában.

A mai korban az optimális funkcionális és technológiai kialakítás mellett, a tervezett épület külső megjelenésének is tükröznie kell az adott vállalkozást, mint az első vizuális jelet egy leendő megrendelő számára. Mindemellett a fenntarthatóság is a rendkívül fontos tervezési szempontok közé tartozik. Épületeinket a legkorszerűbb építőanyagok és technológiák felhasználásával, a legoptimálisabb ár – érték aránnyal tervezzük I. osztályú minőségben és a szükséges határidők maximális betartásával.

A legtöbbször igen komplex tervezési feladatok  összehangolását és megoldását hosszú éves tapasztalattal, kiemelkedő kvalitásokkal rendelkező  építész-, statikus tervezőink biztosítják.

Tervezési repertoárunk széles körű, a megrendelői igényekhez, technológiai és jogszabályi elvárásokhoz mindenkor igazodik:

  • Ipari, mezőgazdasági és egyéb csarnoképületek és épületegyüttesek generál tervezése
  • Engedélyezési és kivitelezési tervdokumentációk, statikai és gyártmánytervek elkészítése
  • Meglévő épületek tovább tervezése, bővítése, átalakítása, funkcióváltása, vagy rendeltetési mód változtatási terveinek elkészítése

AJánlatkérés

Ahhoz, hogy minél kifogástalanabb ajánlatot adhassunk, kérjük minél részletesebben adja meg a szükséges információkat számunkra.

Rendelkezik e tervekkel?

CONSTRUCTX KFT

4400 Nyíregyháza Tünde u. 18.

Információ: info@constructx.hu

Ajánlatkérés: ertekesites@constructx.hu

GPS: 47.9400788, 21.7390543